Izrada web prezentacija

Udjite u svet virtualnih prezentacija i postanite deo World Wide Web (www) zajednice. Naša firma je, do sada izradila preko 700 sajtova širom Srbije sa preko 3000 članova u našem klubu,smo jedna od vodećih kompanija za izradu sistemskih softverskih rešenja. Uz jedinstvenu CMS platformu, nudimo Vam odličan proizvod i jedinsvene ideje.

Read More…

3D
Vizualizacija

Nudimo brzu i povoljnu uslugu 3D vizualizacije za potrebe arhitekture, graditeljstva, marketinških usluga, urbanističkih projekata i web dizajna. Dosadašnje radove možete pogledati ovde.

Read More…

Projekti

Neki od projekata na kojima je NTRUS radio su:

 

  • Istraživanje tržišta -Projekat : Istraživanje stanja, potreba i problema mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u Srbiji ( za potrebe Nacionalne Agencije za Regionalni Razvoj ).
  • Projekat energetske efikasnosti (trenutno u procesu).

Read More…

NTRUS je najveća privredna Internet prezentacija u zemlji koja proizvođače roba i usluga, kao i kapacitete opština predstavlja na nacionalnom i svetskom tržištu. Portal NTRUS-a www.trzistesrbije.com je najveća elektronska baza privrednih subjekata (300.000 firmi u Srbiji, 161 opština, 4048 mesnih zajednica) podržana od strane ministarstva privrede Republike Srbije (RS). Na sajtu se analitički obrađuju i redovno ažuriraju podaci o privrednim subjektima u Srbiji, kao i podaci o uvozu i izvozu, tržišnim viškovima individualnih proizvođača, propisima vezanim za standarde i kvalitet proizvodnje u EU. Praćenje privrednih subjekata se obavlja na opštinskom, regionalnom i nacionalnom nivou radi zajedničkog nastupa, ukrupnjavanja proizvodnje, formiranja cena, otvaranja novih radnih mesta, kao i za marketinški nastup privrede RS na inostranom tržištu sa ciljem privlačenja i kontaktiranja potencijalno zainteresovanih investitora. NTRUS je najveća Internet akcija kojom se realizuje popisivanje svih roba i usluga u Srbiji, kao i povezivanje privrednih subjekata sa lokalnom samoupravom, regionima, opštinama i mesnim zajednicama. Svi upisani privredni subjekti postaju članovi BIZNIS KLUBA Nacionalnog Tržišta Roba i Usluga Srbije (BK NTRUS). Na sajtu www.opstinesrbije.com su na raspolaganju privredne, društveno-političke i druge informacije iz 165 opština i 25 okruga u Srbiji.

Nacionalno Tržište Roba i Usluga Srbije pruža sledeće usluge:
– Izrada web prezentacija (web sajtova)
– SEO optimizacija
– Vizualizacija (industrijskih zona i postrojenja, stambenih objekata, poslovnog prostora itd.)
– Implementacija „Smart“ sistema i programa energetske efikasnosti
– Istraživanje tržišta ( raspolažemo sa preko 500 promotera širom Srbije)

Read More…